Extensii Salon Craiova

Extensii salon Craiova de par cu CHERATINA

Extensiile de par cu cheratina sunt permanente si se monteaza prin lipire (la cald). Sunt din par natural 100%, remy - firele de par avand cuticulele in aceeasi directie - provenit de la donatori si este netratat chimic. Se aplica doar la salon de catre un personal specializat.

Extensii de par MICRORINGS

Extensiile cu microring - ineluse- sunt solutia ideala daca iti doresti un par frumos si matasos pentru o perioada mai lunga de timp. Sunt din par natural 100%, remy, provenit de la donatori si este netratat chimic. Se aplica doar la salon de catre un personal specializat.

Extensii de par Craiova NANORINGS

Extensii par nano rings, cu inel de 7 ori mai mic decat inelul micro, este aproape invizibil. Nu va observa nimeni ca porti extensii datorita noului sistem de extensii nano. Se monteaza foarte usor si rapid! Se introduce inelusul nano ring pe suvita dvs de par, se ridica aproape de radacina, apoi se introduce capatul extensiei nano in inelus sub suvita dvs, pt a veni suvita dvs peste extensie si se strange cu clestele, plierul special pt extensiile nano ring! Inelusele nano ring sunt de 7 ori mai mici decat inelele cu microring! Fiind mai mici, este un avantaj estetic foarte mare, deoarece nu se vad in par!

Extensii de par cu BANDA ADEZIVA

Sunt extensii din par natural, semipermanente, cu banda adeziva medicala. Ele se mai numesc si tape in / tape on pentru ca la capat sunt unite printr-o banda transparenta care lasa sa se vada scalpul, devenind astfel aproape invizibile. Ele nu se lipesc pe pielea capului, ci se aplica pe par (bine spalat si uscat in prealabil) foarte aproape de radacina, prin tehnica tip sandwich. Fixarea extensiilor de par cu banda adeziva se face usor si accesibil, fara utilizarea unor dispozitive speciale. Aceasta metoda unica este absolut inofensiva pentru parul natural si scalp.

Zen Studio

Program

  • Luni-Vineri
    09:00AM – 21:00PM
  • Sambata
    09:00-17:00
  • Duminica
    Doar programari