Scoala Zen

Curs de Coafor Stilist (Hairstylist)

cursuri coafor craiova

Curs coafor stilist Craiova – este organizat de Zen Academy pentru cei pasionati de acest domeniu dar aflati la inceput de drum. Impreuna vom porni de la 0, intr-o calatorie a cunoasterii la finalul careia vei reusi sa realizezi lucruri cu adevarat exceptionale in materie de hairstyling! Toate produsele sunt profesionale si sunt puse la dispozitie GRATUIT pe parcursul intregii perioade de invatare. Mai mult de atat, celor mai buni dintre cursanti li se ofera sansa de ucenicie si apoi angajare unde pot pune in aplicare tot ceea ce au invatat la curs. Este ocazia perfecta pentru cei interesati sa isi creeze un portofoliu personal, plin de culoare si diversitate. Acestea reprezinta doar o mica parte din beneficiile de care va puteti bucura doar daca alegeti acest curs de Coafor Stilist (Hairstyle) Zen Academy. 

Ai acum sansa sa inveti la cursurile organizate de Zen Academy cum sa fii un hairstylist de succes! Acum poti si tu profita de aceasa sansa. Cursul se adreseaza atat celor pasionati de acest domeniu cat si celor aflati deja la inceput de drum, care au nevoie de experienta si un portofoliu personal. La acest curs coafor stilist – hairstylist poti sa fii acum si tu incris!

Curs coafor stilist Craiova - intreaba care sunt zilele de desfasurare, orele sau chiar data de incepere!

Ti-am pregatit mai multe tipuri de program din care sa alegi:

Curs Coafor Stilist program After-work

Curs Coafor Stilist program Matinal

Curs Frizer program After-work

Durata cursului 6 luni sau 12 luni

Inscrieri Inscrierile se fac pana la data de 30 mai 2018

Costuri

3000 lei pentru cursul de 6 luni (500 lei / luna); 6000 lei pentru cursul de 12 luni (500 lei / luna); Reducere 20% pentru persoanele care achita integral.

Zen Studio

Program

  • Luni-Vineri
    09:00AM – 21:00PM
  • Sambata
    09:00-17:00
  • Duminica
    Doar programari